Over ons

Wij van ElektrischDrumstel.com zijn honderd procent toegewijd om jou de nauwkeurigste en meest compleet mogelijke informatie te geven over elektronische drumstellen en drumpads. We doen dit om verschillende redenen – gedeeltelijk passie, gedeeltelijk beroep, gedeeltelijk roeping – maar uiteindelijk gaat het maar om één ding: dat jij tevreden bent met je aankoop. We proberen de meest volledige en objectieve reviews van het internet te geven, zodat jij kunt bepalen welk drumstel je zoekt met volledige autoriteit en met de zekerheid dat je verwachtingen uitkomen. Kort gezegd over ons: we willen wat het beste voor je is, en doen we ons best om die informatie te geven.

 

Objectiviteit

Ten eerste moeten lezers beseffen dat wij en onze reviews voor honderd procent objectief. We hebben dus geen partnerschap met Yamaha om alleen producten van Yamaha te verkopen, of met Ddrums om alleen de drumstellen van hún merk aan te prijzen. We richten ons op de kwaliteit van het drumstel, niet op individuele merken. Als we een kwaliteitspad vinden waarover je gehoord moet hebben zul je het weten ook – er is geen gedoe met loyaliteit of bedoelingen. We willen dat jullie zeker weten wat het beste is, en daar houden onze verplichtingen op.

 

Expertise

De meesten onder ons gaan al vele, vele jaren om met drums en elektronische drumstellen, en sommige van onze reviewers hebben zelfs ervaring met de eerste sets die ooit zijn uitgegeven. Dit betekent dat onze reviews meer dan alleen het eerste gevoel in overweging nemen. In plaats daarvan reviewen we op basis van de prestatief in vergelijk met standaardmachines, vermogen om te voldoen aan artistieke contexten, de mogelijkheid om te worden “bijgedraaid” om bij een bepaald genre of een bepaalde muziekstijl te passen, en geschiktheid voor experimenten in plaats van of in combinatie met traditioneel werk. Onze experts hebben veel te zeggen, en hier hebben ze een uitlaatklep om dat te doen.

 

Consistentie

Passend bij onze expertise en objectief oogmerk proberen we ook consistent informatieve reviews te geven die elkaar niet tegenspreken. In tegenstelling tot veel reviewsites geven we een product niet de ene dag 10 sterren, en de volgende dag vijf (en nee, dat is niet omdat we een 5-sterrensysteem aanhouden :D). Hoe belachelijk dat ook klinkt, het gebeurt wel. Maar we kunnen beloven dat je dat hier niet zult aantreffen. Dit is de wereld van goed onderzochte machines, geraffineerde oordelen, en sterke reviews. Niet meer, en zeker niet minder.

 

Over ons

Het komt hier op neer: we willen dat je iets leert. Dat is het wel. Als je deze site verlaat is onze missie geslaagd als je beter weet wat je zoekt, en waar je het kunt vinden. Het kan ons niet zoveel schelen of je een Yamaha of Alesis koopt. Dat zijn niet onze zaken. Het gaat ons aan om te garanderen dat je weet wat je krijgt en dat je er tevreden mee bent. Je kunt erop vertrouwen dat dat precies is wat je krijgt als je hier genoeg tijd besteedt – kennis om het zelf goed te doen.

Elektrisch drumstel
Logo